Kerncijfers
Nuttige links
Contact
Aficor
Het lijkt erop dat u een niet-ondersteunde browser gebruikt

Verouderde browsers kunnen uw computer blootstellen aan beveiligingsrisico’s. Om de beste ervaring met het gebruik van onze site te krijgen, moet u één van de onderstaande browsers installeren. Klik op één van de onderstaande icoontjes om de browser te installeren.

Accountancy

Een sterke boekhouding op maat

Een sterke boekhouding houdt je onderneming gezond. Het spreekt voor zich dat iedere zaak specifieke noden heeft op het vlak van accountancy. We staan je bij om alle transacties van je onderneming dagelijks te verwerken. Verder kunnen we alle aankoop- en verkoopfacturen inboeken, nagaan of alle boekhoudkundige formaliteiten van je onderneming in orde zijn en op basis daarvan maken we de jaarrekening op. We werken met specifieke software, om je zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Aanpak

Wat kan je van ons verwachten?

Dit kunnen wij voor jouw onderneming betekenen op het vlak van accountancy:

  • volledige verwerking van de boekhouding
  • nazicht van de boekhouding
  • opmaak van tussentijdse balansen
  • opmaak van de jaarrekening en het financieel rapport met waardevolle overzichten (kerngetallen, meerjarenoverzichten en bespreking van de balansen)
  • opmaak ontwerp van wettelijke verslagen (Raad van Bestuur, Algemene vergadering)

Eens kennismaken?

Heb je een specifieke vraag over accountancy of wil je graag eens kennismaken? Neem vrijblijvend contact met ons op, we helpen je graag verder.

Aficor Deerlijk

Tulpenlaan 167 - 169
8540 Deerlijk
056 71 22 01
deerlijk@aficor.be

BTW nr: BE 0430.313.279

Aficor Ronse

Coupl’ Voie 8
9600 Ronse
055 23 00 40
ronse@aficor.be

BTW nr: BE 0474.987.719