Kerncijfers
Nuttige links
Contact
Aficor
Het lijkt erop dat u een niet-ondersteunde browser gebruikt

Verouderde browsers kunnen uw computer blootstellen aan beveiligingsrisico’s. Om de beste ervaring met het gebruik van onze site te krijgen, moet u één van de onderstaande browsers installeren. Klik op één van de onderstaande icoontjes om de browser te installeren.

Doelgroepen

Wij helpen iedereen ondernemen

Onder welke bedrijfsvorm of statuut je ook onderneemt, wij ondersteunen je met advies op maat. We luisteren naar jouw noden en denken met je mee.

Starters

Zin om als zelfstandige aan de slag te gaan? We begeleiden je bij de opzet van je zaak en helpen je toekomstgerichte plannen opstellen.

Kmo’s

Kmo’s kunnen bij ons terecht voor hun boekhouding, vragen over fiscaliteit of ander bedrijfseconomisch advies.

Vennootschappen

Heb je een eenmanszaak of werk je in een vennootschap? We stemmen ons advies en dienstverlening af op de structuur en noden van jouw zaak.

Vrije beroepen

Voor iedere sector zijn er specifieke werkwijzen en gevoeligheden. Ook voor de vrije beroepers zijn wij een deskundige partner.

Familiebedrijven

Balans vinden tussen familie-en bedrijfsbelang? We luisteren naar jullie wensen, zoeken naar de juiste bedrijfsvorm en helpen de continuïteit van het bedrijf veilig te stellen.

Over Aficor

Leer ons kennen

In onze kantoren in Ronse en Deerlijk staan al onze medewerkers dagelijks voor je klaar. We ondersteunen elke onderneming op een persoonlijke en professionele manier.

Aficor Deerlijk

Tulpenlaan 167 - 169
8540 Deerlijk
056 71 22 01
deerlijk@aficor.be

BTW nr: BE 0430.313.279

Aficor Ronse

Coupl’ Voie 8
9600 Ronse
055 23 00 40
ronse@aficor.be

BTW nr: BE 0474.987.719