Kerncijfers
Nuttige links
Contact
Aficor
Het lijkt erop dat u een niet-ondersteunde browser gebruikt

Verouderde browsers kunnen uw computer blootstellen aan beveiligingsrisico’s. Om de beste ervaring met het gebruik van onze site te krijgen, moet u één van de onderstaande browsers installeren. Klik op één van de onderstaande icoontjes om de browser te installeren.

Starters

Meedenkende partner voor je zaak van begin tot eind

Zin om te ondernemen? Geweldig! Als starter wil je vooruit en zie je je zaak graag zo snel en efficiënt mogelijk uit de startblokken schieten. We helpen je graag op weg, waardoor jij doelgerichte keuzes maakt. Of je zaak al helemaal op poten staat, of je nog maar in de ideeënfase zit: de mate van advies en ondersteuning bepaal je volledig zelf. Wij werken op maat van jouw onderneming en staan je bij van begin tot eind.

Foto : Niels Baert, Hyler
Hyler in Wielsbeke innoveert met zijn vlas- en hennepoogstmachines. Als jong en snel groeiend bedrijf koos Niels voor Aficor om hem van bij het begin op de juiste weg te laten helpen. 

Diensten

Ontdek onze diensten voor starters

Als starter is onze startersbegeleiding geknipt voor jouw noden. Hieronder ontdek je al onze diensten die interessant kunnen zijn voor jou.

Startersbegeleiding

Een goede accountant is goud waard, en dat geldt zeker voor starters. Wij kijken ernaar uit om jouw partner te zijn voor de opzet van je zaak.

Accountancy

Een sterke boekhouding houdt je onderneming gezond. Wij volgen alles op de voet en werken volledig op maat van jouw onderneming.

Bedrijfseconomisch advies

Hulp nodig bij specifieke ondernemersvraagstukken?
Wij bieden persoonlijk advies op maat.

Juridisch advies

Welke vorm van vennootschapsrecht kies je? Hoe maak je contracten correct op? Onze juriste staat je bij met onderbouwd juridisch advies over fiscaliteit en vermogen.

Eens kennismaken?

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen?
Neem gerust vrijblijvend contact met ons op. We helpen je graag verder.

Aficor Deerlijk

Tulpenlaan 167 - 169
8540 Deerlijk
056 71 22 01
deerlijk@aficor.be

BTW nr: BE 0430.313.279

Aficor Ronse

Coupl’ Voie 8
9600 Ronse
055 23 00 40
ronse@aficor.be

BTW nr: BE 0474.987.719