Kerncijfers
Nuttige links
Contact
Aficor
Het lijkt erop dat u een niet-ondersteunde browser gebruikt

Verouderde browsers kunnen uw computer blootstellen aan beveiligingsrisico’s. Om de beste ervaring met het gebruik van onze site te krijgen, moet u één van de onderstaande browsers installeren. Klik op één van de onderstaande icoontjes om de browser te installeren.

Expertises

Op maat van onze klant

Wij staan zaakvoerders dagelijks bij met al hun vragen over ondernemerschap. Iedere ondernemer heeft andere prioriteiten en noden, waardoor wij telkens op maat van onze klant werken. We luisteren, helpen en adviseren waar nodig. Om jou te ondersteunen komen we ter plaatse indien gewenst en vormen we een beeld van jouw werkomgeving. Zo kunnen we de mogelijkheden tot optimalisatie binnen je onderneming concreet inschatten.

Ook voor eenmalig advies kan je bij ons terecht. We helpen je een specifiek ondernemersvraagstuk op te lossen, waardoor je snel verder kan.

Aanpak

Hoe kunnen we jou bijstaan?

Accountancy

Onder accountancy valt alles wat met de boekhouding te maken heeft: van facturen inboeken tot de jaarrekening opmaken. Hou je graag zelf je boekhouding bij? Wij kunnen controleren of alles correct is verwerkt en geven je tips waar nodig. Of geef je de boekhouding liever uit handen zodat jij volledig kan focussen op je eigen zaak? Wij passen ons aan.

Fiscaliteit

Btw, personenbelasting en vennootschapsbelasting. Voor een particulier is het vaak niet makkelijk om wegwijs te raken uit de fiscale verplichtingen, laat staan voor een ondernemer. Wij scheppen duidelijkheid en staan je bij van begin tot eind.

Bedrijfseconomisch advies

Bedrijfseconomisch advies is erg persoonlijk. Als starter heb je ander advies nodig dan als kmo met jarenlange ervaring. Met onze rapporteringtool Silverfin garanderen we een erg gerichte ondersteuning voor elke doelgroep.

Juridisch advies

Welke vorm van vennootschapsrecht kies je? Hoe maak je correcte contracten op? Onze juriste helpt je graag verder met al jouw juridische vragen rond fiscaliteit en vermogen.

Startersbegeleiding

Een goede accountant is goud waard, en dat geldt zeker voor starters. Wij kijken ernaar uit om jouw partner te zijn voor de opzet van je zaak.

Overige diensten

Wij helpen bij vragen over payroll en sociale wetgeving, subsidies, successies, vermogens en marketing. We adviseren je of verwijzen je door naar een partner uit ons netwerk.

Werkwijze

Onze werkwijze

Een eerste gesprek is altijd vrijblijvend. We luisteren naar je noden en verwachtingen en op basis daarvan gaan we na hoe we je het best kunnen bijstaan. Als we een samenwerking met je opstarten, volgen we geregeld op wat er leeft binnen je onderneming, zodat we zo persoonlijk mogelijk kunnen werken. Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem gerust even contact op.

Aficor Deerlijk

Tulpenlaan 167 - 169
8540 Deerlijk
056 71 22 01
deerlijk@aficor.be

BTW nr: BE 0430.313.279

Aficor Ronse

Coupl’ Voie 8
9600 Ronse
055 23 00 40
ronse@aficor.be

BTW nr: BE 0474.987.719