Kerncijfers
Nuttige links
Contact
Aficor
Het lijkt erop dat u een niet-ondersteunde browser gebruikt

Verouderde browsers kunnen uw computer blootstellen aan beveiligingsrisico’s. Om de beste ervaring met het gebruik van onze site te krijgen, moet u één van de onderstaande browsers installeren. Klik op één van de onderstaande icoontjes om de browser te installeren.

Vrije beroepen

Evalueren om je praktijk te laten evolueren

Als beoefenaar van een vrij beroep ben je in de eerste plaats gericht op dienstverlening. Je hebt daarbij andere noden en verwachtingen dan ondernemingen die zich in de handelssfeer bevinden. Wij richten ons dan ook specifiek op vrije beroepers met een aanpak op maat. We stellen een foutloze boekhouding en onderbouwd financieel advies voorop. Daarnaast helpen we je bij de optimalisatie van je verloningspakket. We analyseren en evalueren, zodat jouw praktijk verder in de goede richting kan evolueren.

Foto:  Kinesist Wouter Lisabeth 
Wouter Lisabeth in Gavere is gespecialiseerd in sportkinesitherapie en orthopedische revalidatie. Vrije beroepen hebben vaak andere vragen dan een klassieke onderneming.  Voor een aangepaste benadering doet Wouter daarom een beroep op Aficor.

Diensten

Ontdek onze diensten voor beoefenaars van vrije beroepen

Accountancy

Een sterke boekhouding is cruciaal voor je familiebedrijf. Wij werken volledig op maat van jullie wensen.

Fiscaliteit

Belastingstechnische vragen binnen je familiebedrijf? Vragen over fiscale optimalisatie? Nood aan fiscaal advies bij herstructureringen of bedrijfsopvolging? Bij Aficor ben je aan het juiste adres.

Bedrijfseconomisch advies

Advies nodig bij het opstellen van een familiestatuut waarin duidelijke afspraken onder broers/zussen gemaakt wordt? Hulp nodig voor een bedrijfsoverdracht naar de volgende generatie, voor een overname of bij een fusie ? Wij adviseren je graag.

Juridisch advies

Juridische hulp nodig bij het opstellen van contracten en reglementen voor het professioneel bestuur van je familiebedrijf? Nood aan juridisch advies bij het opstellen van de familiestatuten? Onze juriste helpt je graag verder.

Eens kennismaken?

Wil je weten hoe wij je kunnen bijstaan?
Contacteer ons gerust voor een vrijblijvend gesprek.

Aficor Deerlijk

Tulpenlaan 167 - 169
8540 Deerlijk
056 71 22 01
deerlijk@aficor.be

BTW nr: BE 0430.313.279

Aficor Ronse

Coupl’ Voie 8
9600 Ronse
055 23 00 40
ronse@aficor.be

BTW nr: BE 0474.987.719