Kerncijfers
Nuttige links
Contact
Aficor
Het lijkt erop dat u een niet-ondersteunde browser gebruikt

Verouderde browsers kunnen uw computer blootstellen aan beveiligingsrisico’s. Om de beste ervaring met het gebruik van onze site te krijgen, moet u één van de onderstaande browsers installeren. Klik op één van de onderstaande icoontjes om de browser te installeren.

Kmo’s

Analyseren om te groeien

Als ondernemer wil je je onderneming blijvend zien evolueren. We staan je bij om een grondige analyse te maken van je bestaande situatie. We bekijken de cijfers van je zaak, stellen rapporten op, brengen de pijnpunten in kaart en geven je een duidelijk beeld van de verbeterpunten. Zo krijgt je zaak de kans om te groeien in de richting die jij uit wil.

Foto: Koen Clepkens/Thibaut De Veyt, Biosynergy
Biosynergy in Ronse biedt CO2 neutrale energieoplossingen aan onder de vorm van biomassaverbranding van restproducten. Biosynergy twijfelde geen moment om beroep te doen op het advies van Aficor voor hun investeringen en toekomstplannen.

Diensten

Ontdek onze diensten voor kmo’s

Enkel hulp nodig bij je boekhouding? Of klaar voor een volgende investering, maar wil je dat doen op een doordachte manier? Voor al je vragen in verband met ondernemerschap kan je bij ons terecht.

Accountancy

Een sterke boekhouding houdt je onderneming gezond. Wij werken volledig op maat van jouw bedrijf.

Fiscaliteit

Vragen over btw, personenbelasting of vennootschapsbelasting? Hulp nodig bij de opmaak van je winst- en verliesrekening of om de lonen correct aan te geven? We helpen je graag verder.

Bedrijfseconomisch advies

Bedrijfseconomisch advies is erg persoonlijk. Wij analyseren je huidige cijfers en staan je bij met advies voor de toekomst van je onderneming.

Juridisch advies

Meer weten over fiscaal recht? Of wil je weten hoe je contracten moet opstellen? We bieden je juridisch advies rond vermogen en fiscaliteit.

Eens kennismaken?

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen?
Neem contact met ons op en we helpen je verder.

Aficor Deerlijk

Tulpenlaan 167 - 169
8540 Deerlijk
056 71 22 01
deerlijk@aficor.be

BTW nr: BE 0430.313.279

Aficor Ronse

Coupl’ Voie 8
9600 Ronse
055 23 00 40
ronse@aficor.be

BTW nr: BE 0474.987.719