Kerncijfers
Nuttige links
Contact
Aficor
Het lijkt erop dat u een niet-ondersteunde browser gebruikt

Verouderde browsers kunnen uw computer blootstellen aan beveiligingsrisico’s. Om de beste ervaring met het gebruik van onze site te krijgen, moet u één van de onderstaande browsers installeren. Klik op één van de onderstaande icoontjes om de browser te installeren.

Familiebedrijven

Evalueren om je praktijk te laten evolueren

Een familiebedrijf starten met broers en/of zussen, het bedrijf verder doen groeien of overlaten aan de volgende generatie? Door onze ervaring met familiebedrijven weten we dat de juiste balans tussen familie-en bedrijfsbelangen cruciaal is. Wij dragen graag ons steentje bij om zowel de harmonie binnen de familie te bewaren als de continuïteit van het bedrijf veilig te stellen. Wij luisteren naar jullie wensen en werken een voorstel op maat uit om van jullie familiebedrijf een succesverhaal te maken.


Foto : Atelier Feryn
Atelier Feryn in Deerlijk is een familiezaak gerund door de zussen Feryn (Yanne, Mira en Lize) en is gespecialiseerd in het ambachtelijk vervaardigen van lederen luxe artikelen.


 

Diensten

Ontdek onze diensten voor familiebedrijven

Hulp nodig bij jullie boekhouding? Nood aan een familiesstatuut  of  op zoek naar een partner om de juiste balans te vinden tussen eigendom, onderneming en familie? Voor al je vragen over familiebedrijven kan je bij ons terecht.

Accountancy

Een sterke boekhouding is cruciaal voor je familiebedrijf.  Wij werken volledig op maat van jullie wensen.

Fiscaliteit

Belastingstechnische vragen binnen je familiebedrijf? Vragen over fiscale optimalisatie? Nood aan fiscaal advies bij herstructureringen of bedrijfsopvolging?  Bij Aficor ben je aan het juiste adres.

Bedrijfseconomisch advies

Advies nodig bij het opstellen van een familiestatuut waarin duidelijke afspraken onder broers/zussen gemaakt wordt? Hulp nodig voor een bedrijfsoverdracht naar de volgende generatie, voor een overname of bij een fusie ? Wij adviseren je graag.

Juridisch advies

Juridische hulp nodig bij het opstellen van contracten en reglementen voor het professioneel bestuur van je familiebedrijf? Nood aan juridisch advies bij het opstellen van de familiestatuten? Onze juriste helpt je graag verder.

Eens kennismaken?

Wil je weten hoe wij je kunnen bijstaan?
Contacteer ons gerust voor een vrijblijvend gesprek.

Aficor Deerlijk

Tulpenlaan 167 - 169
8540 Deerlijk
056 71 22 01
deerlijk@aficor.be

BTW nr: BE 0430.313.279

Aficor Ronse

Coupl’ Voie 8
9600 Ronse
055 23 00 40
ronse@aficor.be

BTW nr: BE 0474.987.719