Kerncijfers
Nuttige links
Contact
Aficor
Het lijkt erop dat u een niet-ondersteunde browser gebruikt

Verouderde browsers kunnen uw computer blootstellen aan beveiligingsrisico’s. Om de beste ervaring met het gebruik van onze site te krijgen, moet u één van de onderstaande browsers installeren. Klik op één van de onderstaande icoontjes om de browser te installeren.

Fiscaliteit

Wij helpen jou op weg

De btw- en belastingaangiftes zelf beheren als ondernemer is een haast onmogelijke taak. Wij helpen je om het overzicht te behouden. Onze diensten omvatten drie grote luiken: btw, personenbelasting en vennootschapsbelasting. Daarnaast kan je uiteraard ook bij ons terecht om fiscaal advies in te winnen.

Btw

De btw-aangifte is vrij complex. Er zijn heel wat specifieke regels en daarbij horende uitzonderingen voor verschillende soorten transacties. Als ondernemer is het niet evident om de weg te vinden naar alle correcte wettelijke bepalingen. Daarnaast zorgt de groeiende online handel voor een grotere nood aan expertise over ondernemen in het buitenland. Zo is er de recent ingevoerde Europese OSS-aangifte. Wij volgen de btw-wetgeving op de voet en kunnen een beroep doen op de deskundigheid van betrouwbare buitenlandse partners inzake de lokaal geldende wetgeving. Zo kan jij je zorgeloos focussen op je eigen onderneming.

We maken jouw btw-aangifte, btw-listing en intracommunautaire opgaven op. Daarnaast handelen we btw-controles correct voor je af. We zorgen voor recuperatie van in het buitenland betaalde btw.

Personenbelasting

De personenbelasting wordt jaar na jaar ingewikkelder. Er komen steeds maar nieuwe codes bij en dat maakt het moeilijk om het overzicht te bewaren. Wij scholen ons constant bij, zodat we de personenbelasting deskundig voor je kunnen invullen. Daarbij helpen wij ook met de optimalisatie van de belastingen: we overlopen alle fiscale aftrekposten en geven aan waar je nog kan besparen.

We kunnen de aangiften van je vennootschapsbelasting opmaken, berekenen en optimaliseren. Ook fiscale controles omtrent directe belastingen handelen we voor je af.

Vennootschapsbelasting

Op basis van de boekhouding en opgemaakte balansen maken we een jaarrekening op. Als sluitstuk volgt de aangifte vennootschapsbelasting. Daarbij maken we een onderscheid tussen het boekhoudkundige resultaat en het fiscale resultaat. Een grondige kennis van de vennootschapsbelasting is daarbij uiteraard noodzakelijk.

We kunnen de aangiften van je vennootschapsbelasting opmaken, berekenen en optimaliseren. Ook fiscale controles omtrent directe belastingen handelen we voor je af.

Eens kennismaken?

Vragen over fiscaliteit of eens kennismaken? Neem vrijblijvend contact met ons op, we helpen je graag verder.

Aficor Deerlijk

Tulpenlaan 167 - 169
8540 Deerlijk
056 71 22 01
deerlijk@aficor.be

BTW nr: BE 0430.313.279

Aficor Ronse

Coupl’ Voie 8
9600 Ronse
055 23 00 40
ronse@aficor.be

BTW nr: BE 0474.987.719