Kerncijfers
Nuttige links
Contact
Aficor
Het lijkt erop dat u een niet-ondersteunde browser gebruikt

Verouderde browsers kunnen uw computer blootstellen aan beveiligingsrisico’s. Om de beste ervaring met het gebruik van onze site te krijgen, moet u één van de onderstaande browsers installeren. Klik op één van de onderstaande icoontjes om de browser te installeren.

Bedrijfseconomisch advies

Erg persoonlijk advies

Bedrijfseconomisch advies is erg persoonlijk, aangezien het gebonden is aan de noden en uitdagingen van je onderneming. Je kan bij ons terecht met heel specifieke vraagstukken: we kunnen je helpen om een financieel plan op te stellen, kredieten aan te vragen of een correcte budgettering op te maken. Het kan evengoed zijn dat je wil weten hoe je je personeel optimaal kunt verlonen, of hoe je hun betrokkenheid verhoogt. We luisteren graag naar je wensen en noden. Verder geven we ook vrijblijvend advies op basis van de cijfers en gegevens die we ter beschikking hebben.

Alle cijfers die we opmaken, analyseren we met onze rapporteringstool ‘Silverfin’.

Voor starters

Ben je een starter? Dan kunnen we je helpen om een haalbaarheidsstudie op te maken. We vergelijken jouw plan met dat van andere bestaande bedrijven in dezelfde sector en kunnen zo inschatten of het plan dat je voor ogen hebt al dan niet haalbaar is. Daarna zorgen we ervoor dat je zaak operationeel raakt, schrijven we je in bij het sociaal verzekeringsfonds, bij de Kruispuntbank van Ondernemingen (KBO) en activeren we jouw btw-nummer. Ten slotte helpen we je om de verwachtingen voor je zaak voor de komende jaren te bepalen. 

Voor meer ervaren ondernemers

Ben je al even zelfstandig? Dan kunnen we je nog gerichter adviseren. We helpen je met je financieel plan en doen dat doelgericht op basis van de cijfers van vorige jaren. Daarna maken we een prognose op voor de komende jaren. Misschien wil je een investering doen? We ontwikkelen een financieel plan dat je meteen aan de bank kan voorleggen.

Eens kennismaken?

Nood aan bedrijfseconomisch advies of wil je graag eens kennismaken?
Neem vrijblijvend contact met ons op, we helpen je graag verder.

Aficor Deerlijk

Tulpenlaan 167 - 169
8540 Deerlijk
056 71 22 01
deerlijk@aficor.be

BTW nr: BE 0430.313.279

Aficor Ronse

Coupl’ Voie 8
9600 Ronse
055 23 00 40
ronse@aficor.be

BTW nr: BE 0474.987.719