Kerncijfers
Nuttige links
Contact
Aficor
Het lijkt erop dat u een niet-ondersteunde browser gebruikt

Verouderde browsers kunnen uw computer blootstellen aan beveiligingsrisico’s. Om de beste ervaring met het gebruik van onze site te krijgen, moet u één van de onderstaande browsers installeren. Klik op één van de onderstaande icoontjes om de browser te installeren.

Startersbegeleiding

Neem meteen een goede start

Barst je van de ideeën om als zelfstandige aan de slag te gaan? Schitterend! Er komt echter ook heel wat kijken bij de opstart van een nieuwe zaak. Wij begeleiden je bij de opzet van je zaak en kunnen dat blijven doen indien je dat wenst.

Of je zaak al helemaal op poten staat, of nog maar in de ideeënfase zit, dat maakt niets uit. Wij werken immers altijd op maat van jouw wensen. We kunnen je helpen om een haalbaarheidsstudie op te maken en vergelijken jouw plan met dat van andere bestaande bedrijven in je sector. Zo maken we een inschatting of het plan dat je voor ogen hebt al dan niet haalbaar is. Daarna zorgen we ervoor dat jouw zaak operationeel raakt, schrijven we je in bij het sociaal verzekeringsfonds, bij de Kruispuntbank van Ondernemingen (KBO) en activeren we jouw btw-nummer. Ten slotte helpen we je de verwachtingen voor je zaak voor de komende jaren te bepalen.

Aanpak

Ondersteuning op maat

Heel concreet kunnen we je helpen met het volgende

opmaak ondernemingsplan

aanvraag ondernemings- en btw-nummer 

opmaak haalbaarheidsstudie 

aanvraag attesten en vergunningen

opmaak financieel plan

berekening sociale bijdragen

advies bij keuze van vennootschapsvorm

boekhoudkundige verplichtingen

Werkwijze

Advies in vertrouwen

Als je zelfstandig wordt, is een goede accountant noodzakelijk. Het is belangrijk dat je kiest voor een accountancy partner die je vertrouwt: iemand aan wie je al je vragen kan stellen en die proactief met je meedenkt. Benieuwd of Aficor de perfecte partner kan zijn voor jouw zaak? Dan kunnen we vrijblijvend eens kennismaken.

Aficor Deerlijk

Tulpenlaan 167 - 169
8540 Deerlijk
056 71 22 01
deerlijk@aficor.be

BTW nr: BE 0430.313.279

Aficor Ronse

Coupl’ Voie 8
9600 Ronse
055 23 00 40
ronse@aficor.be

BTW nr: BE 0474.987.719