Kerncijfers
Nuttige links
Contact
Aficor
Het lijkt erop dat u een niet-ondersteunde browser gebruikt

Verouderde browsers kunnen uw computer blootstellen aan beveiligingsrisico’s. Om de beste ervaring met het gebruik van onze site te krijgen, moet u één van de onderstaande browsers installeren. Klik op één van de onderstaande icoontjes om de browser te installeren.

Hoe Aficor kinesist Wouter hielp bij de uitbouw van zijn eigen praktijk

Wouter Lisabeth is trotse eigenaar van zijn eigen praktijk in het Oost-Vlaamse Gavere. Samen met zijn collega Benoit specialiseert hij zich voornamelijk in sportrevalidatie, dry needling en manual medical taping. De opening van zo’n praktijk brengt uiteraard heel wat kosten en denkwerk met zich mee. Aficor hielp graag.

Van huurpand...

Het verhaal van Wouter begint vijf jaar geleden. Hij start zijn praktijk op in een huurpand. Naast de overname van de algemene boekhouding, gingen we samen met hem op zoek naar manieren om zijn zaak verder uit te bouwen. We stelden hem gerichte, relevante vragen zoals: hoeveel budget heb je ter beschikking of hoe kunnen we jouw inkomen optimaliseren? Maar ook kwesties zoals pensioenopbouw, afdekking van risico’s en mogelijke investeringen lieten we niet onbesproken. Als vrije beroeper heeft hij bovendien nood aan specifiek advies:  deze ondernemingen hebben namelijk een heel andere kostenstructuur dan productiebedrijven.

Wouter Lisabeth

… naar eigen bloeiende praktijk

We stelden daarnaast een financieel plan op waar we een overzicht gaven van alle mogelijkheden voor zijn toekomstige praktijk. Uiteraard behandelden we ook alle mogelijke risico’s die eraan verbonden waren. “Via het financieel plan had ik duidelijk zicht op hoe mijn praktijk er zou kunnen uitzien en – niet onbelangrijk – wat voor mij financieel haalbaar was”, vertelt Wouter Lisabeth. “Hierdoor had ik de vrijheid om alles in te delen zoals ik zelf wilde. Zo bleek bijvoorbeeld dat ik budget had voor grotere behandelkamers en oefenterreinen buiten”. Of er sprake is van een vruchtbare samenwerking? “Jazeker”, bevestigt Wouter. Dankzij de begeleiding en adviezen van Aficor, heb ik vorige zomer – sneller dan verwacht - mijn intrek kunnen nemen in mijn eigen praktijk in Gavere. Een droom die uitkwam!”

Wouter Lisabeth
Zaakvoerder

"Dankzij de begeleiding en adviezen van Aficor, heb ik vorige zomer – sneller dan verwacht - mijn intrek kunnen nemen in mijn eigen praktijk in Gavere. Een droom die uitkwam!”

Remmen waar nodig

Het grootste pluspunt van Aficor is volgens Wouter tweeledig. “Eerst en vooral is Aficor heel erg begaan met elke cliënt. De accountants staan altijd klaar met advies en goede raad, zelfs in het weekend. Die toegankelijkheid is een heel aantrekkelijke troef. Daarnaast zijn de accountants van Aficor ook ontzettend betrouwbaar en eerlijk. Ik ben zeer ambitieus en heb soms de neiging te snel te willen gaan. Op dat moment staat Aficor dan even op de rem om mijn verwachtingen te temperen. Dat is echt de service die ik verwacht van een uitstekend accountancykantoor.”

Wouter Lisabeth
Aficor Deerlijk

Tulpenlaan 167 - 169
8540 Deerlijk
056 71 22 01
deerlijk@aficor.be

BTW nr: BE 0430.313.279

Aficor Ronse

Coupl’ Voie 8
9600 Ronse
055 23 00 40
ronse@aficor.be

BTW nr: BE 0474.987.719