Kerncijfers
Nuttige links
Contact
Aficor
Het lijkt erop dat u een niet-ondersteunde browser gebruikt

Verouderde browsers kunnen uw computer blootstellen aan beveiligingsrisico’s. Om de beste ervaring met het gebruik van onze site te krijgen, moet u één van de onderstaande browsers installeren. Klik op één van de onderstaande icoontjes om de browser te installeren.

Meer tijdswinst voor Marketing Link door digitaal boekhouden

Marketing Link is een marketingbureau gevestigd in Ronse, in het hartje van de Vlaamse Ardennen, waarvan Françoise Cornette zaakvoerder is. Marketing Link is gespecialiseerd in het uitvoeren van marketinganalyses, het opstellen van  marketing(actie) plannen en in marketing management. Ideaal voor bedrijven en zelfstandigen die geen eigen marketeer hebben of alle marketing zelf willen doen.

Waarom Marketing Link kiest voor een digitale boekhouding

Steeds meer KMO’s en zelfstandigen worstelen met ‘digitale marketing’ en vinden daardoor hun weg naar Marketing Link. Digitalisering is voor Marketing Link bekend terrein. De stap van digitale marketing naar de digitale boekhouding van Aficor was dan ook evident.

Van papieren documenten...

“Hoewel ik online marketing toepas voor mijn bedrijf, was het voor mijn boekhouding iets moeilijker om de volledige ommekeer te maken. Tot 2022 bewaarde ik enerzijds, om controle te behouden, al mijn boekhouddocumenten in een map en stuurde ik alles per mail door. Dubbel werk dus."

Marketingbureau in Ronse

... naar een digitale boekhouding

Eind vorig jaar koos Françoise voor Aficor als accountantskantoor en maakte ze de overstap  naar de volledige digitalisering van haar boekhouding via het online boekhoudprogramma Yuki. Alle boekhoudkundige documenten zoals aan-en verkoopfacturen, parkeerbonnetjes, contracten,… worden digitaal aangeleverd. Banktransacties worden via codabox digitaal ontvangen en verwerkt in Yuki. De documenten worden binnen 2 werkdagen verwerkt, grotendeels automatisch voor maandelijks terugkerende facturen en deels manueel voor de niet verwerkte documenten.

Françoise Cornette
Zaakvoerder Marketing Link

"Met de digitale boekhouding van Aficor win ik heel wat tijd die ik kan steken in de verdere uitbouw van mijn bedrijf."

Efficiëntie en tijdswinst

“Met de digitale boekhouding  win ik heel wat tijd. Veel facturen zoals telefoon, brandstof,  sociale bijdragen, abonnementen worden digitaal doorgestuurd. Leveranciers die nog een factuur per post doorsturen heb ik aangeschreven om een digitale factuur te ontvangen.  Van zodra ik de documenten ontvang, laad ik ze meteen op in Yuki. Andere bonnetjes of parkeertickets scan ik meteen in via de Yuki-app op mijn smartphone en stuur ik door. Ik heb op elk moment een klare kijk op de actuele cijfers en zie ik welke facturen nog betaald moeten worden. Als de  BTW kwartaalaangiftes eraan komen, moet ik de documenten niet meer voorbereiden en mijn map binnenbrengen bij mijn accountant, want alles werd reeds digitaal aangeleverd” zegt  Françoise Cornette.

Marketingbureau in Ronse

Doe je net zoals Marketing Link de overstap naar de digitale boekhouding ? Door de digitalisering van de boekhouding is Marketing Link alvast klaar voor de toekomst want de  elektronische facturatie voor B2B transacties zal verplicht worden. Dit kan dan verlopen via het beveiligde en snelle Peppol netwerk. 

“Ik raad de digtiale boekhouding zeker aan. Aficor begeleidt me stapsgewijs bij de overstap naar digitalisering, zelfs in het weekend. Met de tijd die ik win kan ik meer tijd steken in mijn bedrijf en meer omzet genereren, want daar gaat het tenslotte om.” Dixit Françoise.

Aficor Deerlijk

Tulpenlaan 167 - 169
8540 Deerlijk
056 71 22 01
deerlijk@aficor.be

BTW nr: BE 0430.313.279

Aficor Ronse

Coupl’ Voie 8
9600 Ronse
055 23 00 40
ronse@aficor.be

BTW nr: BE 0474.987.719