Kerncijfers
Nuttige links
Contact
Aficor
Het lijkt erop dat u een niet-ondersteunde browser gebruikt

Verouderde browsers kunnen uw computer blootstellen aan beveiligingsrisico’s. Om de beste ervaring met het gebruik van onze site te krijgen, moet u één van de onderstaande browsers installeren. Klik op één van de onderstaande icoontjes om de browser te installeren.

Hoe een sterke partner droogkuisbedrijf Cleaf mee op de nationale kaart zet

Droogkuisbedrijf Cleaf had nood aan extra middelen en nieuwe inzichten. Aficor hielp graag mee een de uitbouw van een stevige partnership.

Hoe een sterke partner droogkuisbedrijf Cleaf mee op de nationale kaart zet

Droogkuisbedrijf Cleaf is zowel voor particulieren als professionals een ware expert wat de reiniging van kwaliteitsvolle stoffen betreft. Het bedrijf met Gentse roots biedt ook voor nichebedrijven een totaaloplossing op vlak van droogkuis en industriële textielreiniging. Hun visie? Klanten een totaalervaring aanbieden die verder gaat dan een reiniging alleen. Cleaf heeft bovendien oog voor het milieu en focust zich sinds een aantal jaar op de ecologische reiniging van kledij via wet cleaning.

Clean Express

Partnership in de maak

Cleaf was in volle groei, maar kon op organisatorisch en financieel vlak zeker een duwtje in de rug gebruiken. Na een samenloop van omstandigheden besloot Jean-Paul Bardey, drijvende kracht achter Cleaf, een tweede investeerder aan te trekken. “Ik kwam tot het besef dat alleen handelen mijn bedrijf niet verder ten goede zou komen. Daarom ben ik op zoek gegaan naar een sterke partner om een kapitaalverhoging mogelijk te maken. Ik wist dat mijn onderneming op die manier verder zou groeien. En dat is waar Aficor ten tonele verscheen.”

Jean-Paul Bardey
Zaakvoerder

“De uitbreiding van onze locatie creëert uiteraard nieuwe mogelijkheden. Ik kan klanten helpen die ik voordien nooit had kunnen aanvaarden. Momenteel bedienen we ook al wat Waalse klanten en is het ons doel om op termijn heel België te veroveren.”

Een gloednieuwe locatie

Bij een samenwerking tussen twee bedrijven komt uiteraard heel wat kijken. Als accountancybedrijf hebben we dan ook de coöperatie tussen beide partijen volledig gefaciliteerd. Hiervoor stonden we hen op financieel, fiscaal en juridisch vlak intensief bij. Daarnaast begeleidden we Jean-Paul ook bij de digitalisering van zijn administratie. Het partnership heeft er ondertussen voor gezorgd dat Cleaf kon investeren in een volledig nieuwe droogkuisruimte. “We werken momenteel op een gloednieuwe locatie van 2000 m²”, vertelt Jean-Paul. “Ter vergelijking: onze vorige vestiging was slechts 300 m². Bovendien hebben we dit ook allemaal verwezenlijkt in coronatijden,  wat zeker niet evident was.”

Clean Express

Grote toekomstplannen

Jean-Paul is alvast zeer tevreden over de samenwerking met zijn zakenpartner én Aficor: “Als ondernemer moet je soms zaken uit handen durven geven aan mensen die meer kennis hebben over bepaalde facetten van het ondernemen. Aficor heeft echt een neus voor het hele boekhoudkundige, financiële en fiscale luik. Zowel voor mij als voor mijn bedrijf heeft dat heel veel opgeleverd.” Ook de toekomst ziet Jean-Paul rooskleurig: “De uitbreiding van onze locatie creëert uiteraard nieuwe mogelijkheden. Ik kan klanten helpen die ik voordien nooit had kunnen aanvaarden. Momenteel bedienen we ook al wat Waalse klanten en is het ons doel om op termijn heel België te veroveren.”

Aficor Deerlijk

Tulpenlaan 167 - 169
8540 Deerlijk
056 71 22 01
deerlijk@aficor.be

BTW nr: BE 0430.313.279

Aficor Ronse

Coupl’ Voie 8
9600 Ronse
055 23 00 40
ronse@aficor.be

BTW nr: BE 0474.987.719