Kerncijfers
Nuttige links
Contact
Aficor
Het lijkt erop dat u een niet-ondersteunde browser gebruikt

Verouderde browsers kunnen uw computer blootstellen aan beveiligingsrisico’s. Om de beste ervaring met het gebruik van onze site te krijgen, moet u één van de onderstaande browsers installeren. Klik op één van de onderstaande icoontjes om de browser te installeren.

Accountantskantoor Himpe, Lisabeth, Vancoppenolle wordt AFICOR !

Even terug in de tijd

Het accountantskantoor werd in 1980 opgestart als een eenmanszaak door Patrick Himpe in Ronse onder de naam Accountantskantoor Himpe. Sinds de oprichting kent het bedrijf een verhaal van interne groei en samenwerkingen. Zo vervoegde Henk Lisabeth het team in 1988 en ging Bart Vancoppenolle van start in 1994. Zowel Henk als Bart zijn reeds meer dan 20 jaar vennoot binnen het bedrijf.

Vandaag

Van een eenmanszaak is het kantoor uitgegroeid tot een dynamisch accountantskantoor met 2 vestigingen, één in Ronse en één in Deerlijk. Drie vennoten, Patrick Himpe, Henk Lisabeth en Bart Vancoppenolle beheren het dagelijks management en worden bijgestaan door een team van 22 gemotiveerde medewerkers. Meer dan 40 jaar gebundelde expertise staat klaar om ondernemers te ondersteunen in hun bedrijfsuitvoering.

Nieuwe branding

Aficor

Accountantskantoor Himpe, Lisabeth, Vancoppenolle wordt AFICOR.

De naam AFICOR staat voor accountancy en bedrijfsadvies in de ruime zin van het woord (fiscaal, juridisch, bedrijfseconomisch) voor alles wat met ondernemen te maken heeft.

De keuze voor de A en de F in het embleem is niet zomaar gekozen.

Centraal in de dienstverlening staat :

  • Accountancy & Advies (fiscaal, financieel, juridisch, bedrijfseconomisch)
  • Fiscaliteit


Dit zijn dan ook de pijlers waarmee het embleem gevormd werd.

In AFICOR schuilt ook het woord affiniteit, omdat we door de jarenlange ervaring affiniteit hebben met de bedrijfswereld en als geen ander weten wat er belangrijk is om een zaak draaiend te houden.

 

Onze missie

De accountants van AFICOR zijn niet zomaar boekhouders zoals men in de volksmond zegt, maar een vertrouwenspersoon en een rechterhand voor ondernemers, starters, eenmanszaken, vrije beroepen en KMO’s, die meedenken en op basis van concrete bedrijfscijfers meehelpen de juiste bedrijfsbeslissingen te nemen. Wij luisteren graag om te achterhalen wat er leeft binnen een onderneming om zo gedegen advies op maat te bieden.

 

Vanuit onze jarenlange ervaring, dankzij onze gemotiveerde medewerkers en ons betrouwbaar netwerk van expertises, trachten wij de noden en verwachtingen van onze klanten waar maken.

Onze missie is enerzijds om van elke ondernemer een succesvolle ondernemer te maken en anderzijds om elke medewerker een aangename job en werksfeer te bieden, want zij zijn mee de sleutel van het succes van onze en jouw onderneming.

Website

Onze website hebben we volledig afgestemd op de noden van onze klanten, want die zijn verschillend per onderneming en afhankelijk van het stadium waarin een bedrijf zich bevindt.

Zo hebben jullie een duidelijk overzicht van onze expertises en werden de  expertises nog eens opgesplitst per doelgroep.

Info, linken en tools die nuttig kunnen zijn voor je ondernemerschap hebben we gegroepeerd en bereik vriendelijk gemaakt.

Ook voor een boeiende job vinden sollicitanten gemakkelijk hun weg.

Benieuwd wat jullie over onze nieuwe branding en website vinden. Wij zouden het enorm fijn vinden jullie bevindingen of suggesties te ontvangen want enkel samen staan we sterker dan alleen.

Aficor Deerlijk

Tulpenlaan 167 - 169
8540 Deerlijk
056 71 22 01
deerlijk@aficor.be

BTW nr: BE 0430.313.279

Aficor Ronse

Coupl’ Voie 8
9600 Ronse
055 23 00 40
ronse@aficor.be

BTW nr: BE 0474.987.719